..

Ucsh jag har städat i dag å det är inte min favorit syssla direkt -.-'.

Fast i morgon blir det kulkul för då kommer Alex Izzy å Effi :D å så min kusse å moster senare på kvällen (dom två sissta skulle jag kunna klare mig utan) menmen sånt är livet.

Nu komm jag på en super idé jag kan ju skrämma ludde mohahaha han är jätte lättskrämd som en gång när har frågade vad dimma va (licka gammal som mig men korkade stadsbor dom kan ingeting) då sa jag att det va spökdimma å att det skulle spöka den natten å han vart så rädd att han måste fråga sin pappa om det värkligen va så hahaha.
Å sen så trode han ju såklart att jag va korkad som "trode" på att det va så, som sagt stackars korkade stadsbor (fast alla är inte korkade)

Hemska tancke

Jag kom presis på en HÄMSK tancke jävulen kommwer att hälsa på hos oss på hallowin (stavas?).
Farväl gryma värd komm på min begravning

Det fins inte ord på hur mycket jag hattar min jävla kussin jävel!

Guä

Okej jag har varit glad från typ torsdag till i går (lördag ett tag till i dena kväll eller natt eller vad det nu är?) när jag fick veta att det inte bara blir effi, Alexandra å kanska Izzy som kommer på höstlovet utan min HÄMSKA kussin (även känd som jävulen själv i egen hög person) också. Bara för att ---- måste bli kär i honom å han i ---. Ååååå jag som trode att jag skulle få slippa se honom på  minst ett år!!!!

men nu måste jag gå hej hej

:)

Nu är jag på bra humör bortsätt från att jag håller på att bli förkyld tror jag öken -.-'

..

Asså i helgen hände något VÄLDIGT konstigt. Min farmor va snäll !!!!!! det har hon inte varit på alldrig ! sen så träfade jag min gud mor också det va kul. sen så har jag sutit i en bil med mina (ibland) jobiga kussiner :( å dom satt å drog mig i håret nu måste jag sluta förjag börjar snart!!..

ELvIiRa HeNNiNg WalLiN

Lös värdens problem med KRAMAR !

RSS 2.0