domedagen är här !!!!!!!!!!!!!! sprina å gömm er !!!!!!!!!!!!!!!!

Trachedi(stavas???????) jag har fåt nog av mina kusiner D= men jag kanske måste tillbringa två dagar till med dom, TVÅ dagar till !!!!!!!!!!!! domedagen är här, det är så hemsk att jag nästan börjar böla D= hoppas jag är i livet när jag kommar hem :'( buääääääbuääää alla som läser det här ni får förbereda min begravning å kommihåg att det inte ska va pölsa på menyn guä. fast nu komm jag på en ide jag kan juh slänga ut dom på lon mohahaha fast det skulle inte moster gilla men då kan jag slänga ut henna också fast det skulle inte mormor tycka om så jag får väl stå ut som tur är så harman mammas mä sig så man kan få sig ett gott skrat och efter som Effi ska mä på marknan så kommer det nog inte bli brist på skrat haha xD



puss på er alla förutom värdens hämskaste kusiner förbanelse över er mohahaha mohahaha
/ Virra

idag

Jag har varit ute å moitnerat hästarna jag fick också motion efter som jag fick för mig att jag skulle springa medan mamma körde Lina å vi körde å sprang ganska långt å jag vart inte helt slut körd litte utmatad men det hör till fast jag drog i mig för mycket kall luft så nu har jag ont i halsen :/ men det gå å lindra med halstabläter å varm mjölk :D det är det enda som är bra med att va sjuk varmmjölk med halstabläter jätte gott

förästen dagens låt har varit : http://www.youtube.com/watch?v=ridUqEFixQ0

:)

Nu ska jag beräta vad som hände igår kväll jag skulle kolla om det gick att gå ut å gå med hundar å sms,a samtidigt svaret blir nej inte om man ska skicka ett långt sms i allafall för när vägen svängde så gick jag rakt fram  rakt ned i ett dicke med brännäslor hahaha xD det va ricktigt roligt hahaha xD fast jag brände mig ju hahaha xD

Rubrik

Ja en samman fattning av mina blogginlägg är att jag tycker att min släckt är hemsk å att jag verkligen saknar kompisarna hos pappa jag tänkte bara påpeka det om ni inte hade märkt det :)



I dag har jag varit i skolan å när jag kom hem backade jag chokladmuffins å äppelpaj :D

en ska till :D

Kommentarer skulle va kul å få ibland :D puss på er alla gull undar å icke gull ungar också :)

TYPISKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inläget före "hehej" har försvunit så ni som läser fattar säkert ingenting =( men årkar inte skriva om




Nu kom jag på en annan ska jag är glad för men nu glömmde jag det igen :/ måste plugga spanska

Adios på er amogos :D

hehej :D

okej glad igen det är ju inte säkert att  Ludde kommer kuna komma om det krokar med någon skol aktibitet för honom.

på tal om skolan så trampade vår klantiga bild lärare på min tå med sina träskor så det började "spruta" blod sen fick jag gå till skol sköterskan men hon la bara på 2-3 kommpreser så det blöde igenom :( inge kul sen va det elevens val kul blev nästan klar med mitt shabrak :D:D:D:D yippie


jag är lika glad som små kussarna :D ♥ ♥ :D

yippei kanske ska till skolan i morgon

jag är välldigt glad  till och med så glad att jag nästen ser fram emot sokolan å om jag har "tur" så kan jag gå till skolan i morgon +  att mun såren håller på att försvina å det är ett STOT + :D.
Men jag är fort farande arg på käringen jag kallar moster Y jag vet att jag har tjatat om henne typ 4-5 dagar nu men men >: l hoppas hon inte läser deta eller inlägen före  då ligger jag risigt till :/ men då kanske jag får tre annledningar till att nita henne å tredje gången gilt(stavas?) vetni mohahahaha mohahahaha men då kommar det väl bli ett till syster bråk föra gången var det mosterU å mosterY sen om jag slår moster eller henes "änglar" till barn så blir det mosterY å mamma sen är det bara mosterU å mamma som inte bråkat mä varandra någon som vil byta släkt mä mig OBS inte byta föräldrar det har jag redan dom bästa :D!!!!!!

okej jag bara sjojade om det där mä å byta släkt dom kan va okej i bland men inte ofta tur att dom bor så långt bost!!!

nu måste jag dra tjjin
/ virra

gnäll hur mycket ni vill

Mår ursh å guä inge kul som jag skrev i föra inläget så är min underläpp mer än dubelt så stor men nu har det gåt ner litte så nu är det bara dubelt så stor som vanligt tack vare tea tree olja(fins på apoteket) som tur är(= fast det svider om såren är öppna och det måste dom va annars hjälper det inte =(.
Jag hartar som sakt min moster hennes man å deras snobbiga knäppa ungjävlar!!!!!!!!!!!
Hon gör bara en massa som dom vill göra å skiter fulständigt i vad jag tycker ett exempel är:

Vi va på öland båda mina mosterar( som jag kalar MU å MY) å deras barn + MYs man mina kusiner kan vi kalla MY1 MY2 MY3 å MU1 MU2 (MY1 min ännda tjej kusin gannska snäll + MU 1å2 snälla)

vi har varit å badat på dagen på kvällen frågar MY3 :
vad ska vi göra i morgon
MY: om det rägnar så åker vi på museum om det är soligt badar vi då också
MY2å3: ok hoppas det inte rägnar
jag : jo hoppas det spörägnar

sen går vi å läger oss
på morgonen spörägnar det

vid frukosten berättar moster:

MY: i morse när MY3 vaknade frågade han vad det va som lät då sa jag att det va rägnet då sa han mamma jag vill inte åka till något museum då sa jag nädå vi kan hitta på något annat.

Jag: Men jag vill gå på museum (jag älskade att gå på museum när jag va mindre). ingen tycks bry sig om mig. fyfan vad jag vart förbannad då och jag va den ennda stakars ungen som inte hade mamma eller pappa eller bådas två mä sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoppas ni har snällare skäktingar!!!!!



saknar  mina kompisar hos pappa = Effi, Jennifer, Izzy, Trixie om jag glömt någon kan det vara för att jag har ont i huvudet å förlåt i så fall ♥♥

Snälla läs hela annars kommer ni tyck att jag är en jävla skit men jag har en annledning om ni läser slutet så förstår ni!!.

Jag känner mig litte hängig och jag har varit sut nästan hela dahen förutom när jag va ute med hästerna men som tur va så har man jess som kan muntra upp en tack för det!!:D.  Min underläpp är litte mer än dubelt så stor som vanligt :/ jävligt iriterande och jag håller på att bli förkyld urk. Å jag är så jävla arg på mina kusiner å moster å morters man så om dom va här så skulle dom få på truten men först skulle jag binde fast dom så dom inte slår tillbacka jag har tillräkligt ont redan på grund av dom å jag vet att ni fattar nadajust nu men jag ska förklara:

moster med familj har varit å kampat och på kampingen hittar Luddvig å Augustus en lerpöl med grodor som dom leker med så då får dom svinkoppor sen åker dom till mormor och där går dom till appoteket och köpper penselin sen åker dom hemtill MIG MAMMA Å MIN GAMMELMORBROR (mamma hade sitt jordbruk hos honom så vi bode där) oxh vi leker ju å då SMITTER dom MIG sin stakers oskyldiga kusin och mamma får inte i mig mitt pencelin och därför har jag det kvar så nu har jag TIO munsår(svinkoppor) på under läppen och den gör så JÄVLA ONT å JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG PÅ DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deras jävla snobbiga dotter fick också men hon har inga för hon va äldre och förstod att om hon ville ha bort dom så skulle hon ta penselin så nu är hon fri dom där jävla munsåren å i mosters ögon så är jag en vana för familjen Wallin det är hennes JÄVLA PISS FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! å hon kommen terar MITT ÄRR den JÄVLA KÄRINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



förlåt för alla svordomar men jag är så JÄVLA ARG PÅ DEN DÄR JÄVLA GAMMLA KÄRING JÄVELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoppar ni förstår mig å min ilska men jag kan inte äta ordäntligt å jag måste dricka ur sugrör å knappt ens det går så jag driker med huvudet på sned nu.

Okej i vanliga fall skulle jag inte skriva så här men jag är så arg å frustrerad så jag nästan skulle kunna bryta ihop.

jessica gästbloggar!

Hejs alla glada.

Jag tänkte bara berätta att jag håller på med en ny design på denna blogg, och jag blir nog helt klar med allt i övermorgon kanske. Så tills dess får ni ha överseende med att det kan se lite konstigt ut ibland, men som sagt, ny design på G !

/ Jessica

viernes (om jag inte har blandat i hopp dagarna på spanska så) (=fredag

ska ut mä dogisarna skulle bara beräta att jag lever C= ♥

bara en massa nervös babbel

Okej i morgon är det skola igen D= fyfan längtar redan till höstlovet å sommar lovet är inte slut än :/ men det ska bli kul å träfa kompisarna i gen. jag tror jag ska ha mörka jeanse ett lilla å går randigt linne och en prickig halsduk eller vad man nu ska säga att det är?? eller jag kanske skippar halsduken bror på vilket humör jag är på.

Twilight värdens ulligulligaste shettlinds ponny ♥

här har vi värdens snyggaste mig C=

haha bästa humorn ever!!!!

en av mina kompisars favorit skämt på sin blogg = Haj alla glada!
men simma då!!!!! haha jag har så bra humor :P

I dag har man plockat in böcker i nya bokhyllan inte så kul men :/ sen har jag ritat å nu prattar jag mä pappa.

I fredags så åckte juh mamma å jag bort och då fick jag ett sms av en kompis som det stod så här i: Le att fall alla i dig fick det men. det skickade som jäveln den slå vilja att du kommer så backlänges medelandet detta läsa ska man att inse väl du när. sen skickade jag det till min kussesom svarade: Lol såg att backlänges första raden (skriver som det stod i smset)
jag:
det är du inte ensam om
kusse: Oki vem va den anndra som gorde det för du är ju värdens dumaste blondin :-)
jag:
jag är facktiskt värdens enda smarta blondin
kusse: nja
vilket stakars uppblåst ego han är det kan inte va lätt för hanns mamma (suck) xD visst är jag rolig.

Men moster ringde i dag:
jag: hej
moster :hej det är mosterdet här
jag: mm
moster: hur har ni det
jag: bra ni då
moster: jadå det rullar på. vad gör mamma då??
då hörs ett brack
jag: hon bråckar med dammsugaren  å nys fick den på käften om nu en dammsugare har någån käft
moster: hahahaha
jag: vill du pratta mä henne
moster: jag om hon har tid så
mamma som ståt bred vid mig går å ställer upp den demolerade dammsugaren å jag går efter henne
då försöcker mamma ta luren från mig så jag säger: nu täncker hon snoluren av mig så hon har nog tid
sen går mamma till köket medan hon säger: ja hon förföljde mig mä luren så. å jag tror moster skrattade gåt åt det hahaha xD

jag kan medela att dammsugaren klarede sig med en bruten dammsugar påse hahaha xD visst är jag rolig hahaha




Hejdå Birk!!

2 supper bar ursäkter inget mer. =D

Om det är någon stackare där ute som bara har väntat på att jag ska blogga så har jag 2 supper bra ursäckter till varför jag inte har bloggat dom senaste dagarna,.
1: mamma och bengt(låsas pappa) varlediga så vi åkte bort helldag komm hem halv 10 å då skulle man ge hästar kanninger å gå ut mä hundar å sän ge dom mat

jag slänger in en bild här emelan också och som motiv ser ni väsdens sötaste, snällaste å underbaraste kanin


2: mamma å bengt var fört farande lediga så mamma å jag åkte å köppte ny a klädder åt mig och efter 9 timmar på stan i obeckväma skor vill man verkligen inte starta datorn å blogga


bara för att Edwina å lill kusse är såå söta på den där bliden
hon är 3 år och moster gick bara bred vid när hon red det kallar jag natur begåvning =9


När man änndå är igång så måååste man juh ta en koss bild också Incka å Randi på bliden =D

kvälls promenad

Heej alla glada å inte glada också förstås.
Jag vet att jag redan bloggat i kväll men När jag va ute å gick mä Zaya å Gambler så var väggen av stängd å dom hade satt upp varnings trianglar men jag viste var det var dom arbetade så jag gick ner på den vägen ändå och liksom skulle dom jobba 23.15 på kvällen nej tror inte det va men i allafall när vi komm tillbaks till varnings trianglarna så sa jag till gambler(en hund) kan inte du va snäll å söt å rar å pisa på den där triangeln (jag va ironisk) å när vi komm fram till den så gjorde han det snack om att lysna på sin ägare alltså
xD
tjing

rubrik..

okej ursäkta om jag tråkadeut någon igår om någon änns har hittat hit än om ni har det kanske ni kan va bussiga å lämna en kommentar inget måste men det skulle va kul :9 nu måste jag värkligen skynda mig
tjing

snabbis

Heejsan!!
det blir en snabbis för jag ska snart ut å rasta hundar 4st men ska fråga mamma om hon kan följa med.

Jag satt precis å tänkte på farmor å farfar och då komm jag på en sak som han sa när jag hade cyklat omkull:


Jag ringer till farfar föratt säga något eller vardet farmor jag ville prata med men iallafall
jag:hej det är elvira

farfar:hej

jag: föra veckan måsta ja till sjukhuset å sy sex stygn i pannan

farfar:ack ack du ska int ri

jag: jag cyklade  omkull (förbanad så inihälvete) och slängde på lurren xD

ingen säger åt mig att ajag inte ska rida!!

någon annan som har knäppa mor eller far föräldrar


nu komm jag på ett til men det va farmor, pappa å jag

farmor kommer hem till pappa när vi kollar på film
farmor: hej jag kände bara för att sträcka på bena
vi: hej
farmor: får se på tån elvira (inte som en fråga)farmor huckar sig ned för att kolla på min tå (den va inflamerad)

Jag: nej! (irriterad) och gömer tån backom mitt anndra ben så att hon inte ska kunna se den

farmor: va inte så tjurig nu

jag: jag vill inte att du ska gå omkring å glo på min tå varenda gång vi träfas

pappa: men hon vill ju inte att du ska titta på hennes tå (förbanad)

jag:
pressis!!!!!!

farmor: ja jag tänker då inte ge dig nåntingmer; säger hon till mig (troligen arg) sen var det en paus, suck ja det är inte lätt att va gammal......ni kommer oxå att bli gamla en dag, sän går hon

pappa : det är klart vi vet att vi kommer bli gammla en dag (paus) hon tycker det är hennes rätt at få kolla på din tå(skakar på huvudet) sän börjar vi gappskratta åt farmor alltså xD

men för farmors del är det väl inte så lätt att var snäll mot nån som har en mamma som inte är bra på någåt annat sätt än att hon har rack tänder enligt farmor alltså, men hon är ju en bässervisser oxå och om ni inte tyckte det var så illa så har hon sackt massa annat oxå tillexempel

en kommpis och jag går till farmor för att säga hejdå( vi sklle åka hem till mig)

vi:
hej
farmor: hej vem är du då
kompis: .....( jag vill inte nämna någons namn utan att ha frågat först)
farmor: vilken klass går du i då (hon är litte kort för sin ålder)
kompis: sjuan
farmor: aha trean (hon har dålig hörsel)
jag: hon går i sjuan inte trean
farmor: va?
jag: hon sa att hon går i sjuan
farmor: aha du är litte kort va
kompis: ja
jag: det är inget fel på det
farmor: du behöver inte bli sur, men passar det verckligen att ni är kompisar du är ju lång å kraftig och hon kort å smal
Jag: jag ska åka i mårgon hejdå(ville inte tjafsa mer så sa inte att hon skulle med mig hem) vi båda skit sura går ut å slänger igen dörren äfter oss

Läs om ni vill......

......men jag täncker inte betala skade stånd om ni dör av tristäss.
I dag har jag städat saddel kamaren och skruvatt upp en hylla att ställa ryckt lådorna och läga dem vojlockar och shabrak som inte annvänds (varje häst har minst 2 var och om man har 8 hästar så blir det många).

Okej luckten av läddertvål och saddelsåpa släppte efter 1 dag men jag trode att det skulle sitta i minst två dagar C=



Marmalad Boy - No need to say goodbay tycker ni ska lyssna på den :).

Notis<3

C=

I dag har jag smort träns så att det kommer luckta lädertvål och sadelsåppa om mina händet minst en vecka, okej minst 2 dagar i allafall men snart ska jag ut å rida med mamms

Irriterad

Nu har jag råkat ut för att det är en som försöker få mig avis på henne genom att försöka vända mina kommpisar emot mig. Det hon inte fattar är att jag inte bryr mig om dom som hon lyckas med för dom är inga riktiga vänner, och det har jag lagom många så jag inte försummar någon, jag hoppas ni vet vilka ni är och jag hoppas också att ni vat att utan er skulle jag inte va mer ännen myra <3<3<3<3<3

pusssssar
/Virraw

ELvIiRa HeNNiNg WalLiN

Lös värdens problem med KRAMAR !

RSS 2.0